Criar uma Loja Virtual Grátis
Real Madrid Ronaldo 7

Bundesliigan Frankfurt vs. Borussia Dortmund 16 pelit Aloitetut.Real Madrid Ronaldo 7 Mayr pitkän kantaman alkupuolella -johtoon kuusi minuuttia avasi pisteytyksen 24 minuuttia Muxi Ta Yang teki taajuuskorjain, 45 minuuttia syödä kaksi ensimmäistä keltaista korttia lähetettiin pois, Aubameyang rangaistuspallon rangaistus 1-1, toinen puoli 52 minuuttia Aubameyang teki vihreää valoa pisteet, 61 minuuttia Hummels rikkoi laajentaa pisteet, 86 minuuttia Ramos teki huipennuksena, lopullisen voiton Borussia Dortmund 4-1 kotona Frankfurt. Pelin jälkeen Dortmund 12 voittoa, 2 tasapeliä ja 2 tappiota 38 pistettä, edelleen listalla nro 2 sijoitukset, Frankfurt 3 voittoa, 5 tasapeliä ja 8 tappiota 14 pistettä, ensimmäinen 15 ranking sijoitukset. Peli on myös viimeinen koti pelin tänä vuonna Dortmund, ennen Dott teki kaksi pelin voittoputken liigassa kierroksen peli myös pyrittävä ottamaan kaikki kolme pistettä, Bayern jatkaa takaa-ajoon. Viikolla Euroopan cupin kilpailut Tuchel on käännetty viikonloppuna loukkaantunut Gundogan myös palata avauskokoonpanoon. Frankfurt on nyt huonossa kunnossa, äskettäin vain 11 Bundesliiga 1 voitto, haluavat päästä pois paholaisen kotona Dott ei pieniä vaikeuksia. Dortmund siirtyi johtoon kick-off alkupuoliskolla, ensimmäiset viisi minuuttia, Gundogan oikea jalka laukaus alueen ulkopuolelta, jonka maalivahti pelasti bottom line, ensimmäiset kuusi minuuttia, Gerard Nowitzki pallo Bigfoot auki pelata edessä,vasen pallo saavutti Middle Road, 20 metrin päässä ovesta psg ibrahimovic 10 Meyer jalka pitkän kantaman tauko, 0-1. Seuraava peli erikoisempia täysi hyökkäys, ensimmäinen 23 minuuttia, Gu Kepa 30 metrin päässä jalka laukaus oli kiinni Buer Ji, ensimmäinen 24 minuuttia, ennen kuin markkinat eteenpäin pass Hummels, Aubameyang vasemmalle rajoitusalueella ylittää pallon yli maalivahti, Muxi Ta Yang Zhong vasen jalka helposti työntää Kongmen pisteet 1-1. Jos haluat tietää lisää uutisia, hyvä paidatkauppa.com, voit saada sen!